duminică, octombrie 6, 2024

Ultima ora

Sport

CSU Craiova a scos un punct la Galați

CSU Craiova a reușit să plece cu un punct de la Galați, după un meci extrem de greu, pe un teren foarte dificil, pe care alb-albaștrii nu s-au simțit tocmai bine. Oțelul a deschis scorul destul de repede, în prima repriză, dar nu a intrat cu avantaj la pauză, pentru că Ștefan Baiaram a restabilit egalitate.

Cele două formații și-au împărțit punctele. Gălățenii se pot declara mulțumiți, pentru că nu au pierdut în fața unor adversari mult mai valoroși, pe hârtie, în timp ce elevii lui Costel Gâlcă au rămas la o distanță de doar 3 puncte de primul loc, pe care U Cluj pare că s-a așezat destul de confortabil.

Oțelul: I. Popescu – D. Maftei, Zivulic, Stefanovic, M. Silva – Cisotti, Lameira, Teles – Maciel, Juric, Al. Pop. Rezerve: Kovalov, Adăscăliței, Zhelev, I. Neagu, Tănasă, Duric, N. Roșu, M. Cojocaru,, Andronache, Hofman, Tomasevic, A. Rus
Absenți: Cisse, Chira (accidentați), Tomasevic, Yabre (incerți). Antrenor: Dorinel Munteanu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Universitatea Craiova: L. Popescu – Vlădoiu, Maldonado, Badelj, Bancu – Oshima, Căpățînă – Baiaram, Houri, Ivan – Lukic
Rezerve: S. Lung, Ndong, Iago, Sierra, Screciu, Cicâldău, Danciu, D. Barbu, Bana, Montoya, Mitriță. Absenți: Paradela, Anzor, Koljic (accidentați). Antrenor: Constantin Gâlcă.

Politica