sâmbătă, octombrie 5, 2024

Ultima ora

Sport

Candidații PSD Olt, la Parlamentul României

Social-democrații olteni și-au prezentat listele cu cei pe care vor să îi ducă în Parlamentul României. La Senat, lista este deschisă de secretarul general al PSD, Paul Stănescu, iar cea pentru Camera Deputaților, de deputatul Marius Iancu.

Candidații au fost prezentați, într-o conferință de presă, de Marius Oprescu, președintele PSD Olt. La aceasta au luat parte și cei 94 de primari social-democrați din județ, dar și toți membrii organizației.

„În PSD Olt, întotdeauna între cetățeni, aleșii locali, județeni, parlamentari și Guvernul României a existat un parteneriat care a reușit să răspundă așteptărilor cetățenilor și să facă lucruri bune și importante pentru județul nostru.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În spatele nostru, vedeți nu doar o echipă politică, ci o forță puternică, unită, solidă și hotărâtă, care are în spate 120.062 de voturi acordate de cetățenii județului Olt, la ultimul scrutin. Suntem împreună o echipă, Echipa care contează!

Sunt oamenii care au dezvoltat comunitățile din care provin, care au atras fonduri europene, dar și guvernamentale, care au dezvoltat infrastructura rutieră, școlară, socială. Sunt oameni care, într-un cuvânt, au ridicat nivelul de trai în comunitățile din care provin.

Puterea pe care o avem ca echipă la nivel național este ceea ce ne permite să aducem mai multe investiții în județul Olt.

Cu cât avem mai mulți parlamentari care să reprezinte județul la nivel central, cu atât avem mai multe șanse să influențăm deciziile, care se iau în Guvern și în Parlament.

Iar aceste decizii se traduc direct în bani pentru investiții în infrastructură, spitale, educație și pentru toate proiectele care contează pentru oameni.

Echipa care contează înseamnă responsabilitate, decizie și garanția investițiilor concrete în viitorul județului Olt”, a declarat Marius Oprescu, președintele PSD Olt.

Candidații PSD Olt pentru Parlamentul României

Senat:

1. Paul Stănescu, senator, inginer;

2. Siminica Mirea, senator, inginer;

3. Emil Florin Albotă, deputat, conferențiar, inginer constructor;

4. Corina Sulger, membru în comitetele de reglementare ANRE, inginer;

5. Răzvan Costel Bățăgui, director școală gimnazială caracal, profesor Istorie.

Camera Deputaților: 

1. Marius Iancu, deputat, economist;

2. Florin Barbu, deputat, ministru al Agriculturii, economist;

3. Adrian Chesnoiu, președintele Comisiei de Agricultură, deputat, jurist;

4. Liviu Voiculescu, senator, jurist;

5. Ionuț Ivan, vicepreședinte CJ Olt, economist;

6. Florin Ciocan, președinte ANMSC, jurnalist;

7. Mariana Leanca, director medical, Spitalul de Psihiatrie Cronici Schitu, medic primar;

8. Alexandru Berechet, consilier local, operator turism.

Politica