sâmbătă, octombrie 5, 2024

Ultima ora

Sport

Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți, în Mehedinți. Zeci de angajatori prezenți

Aproape 60 de angajatori și-au confirmat până acum prezența la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți. Aceștia pun la dispoziție peste 200 de posturi.

Târgul de job-uri va avea loc pe 11 octombrie, iar până atunci reprezentanții Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Mehedinți încearcă să convingă și alți angajatori să se alăture.

“În vederea depistării unui număr cât mai mare de locuri de muncă, care să acopere o gamă cât mai diversă de meserii din diferite domenii de activitate, şi care să fie oferite tuturor celor care vor participa la acest târg de locuri de muncă, de la inceputul lunii septembrie 2024 salariaţii AJOFM Mehedinţi au demarat acţiunile de contactare a agenţilor economici şi de invitare a acestora să participe la acest târg de locuri de muncă. Până la această dată, din cei peste 130 angajatori contactaţi, 58 dintre aceştia și-au confirmat participarea la această bursă, numărul total al locurilor de muncă oferite de aceștia fiind de 239, din care 17 pentru persoanele cu studii superioare, în diferite domenii de activitate precum industria prelucrătoare, ușoară, comerţ, hoteluri și restaurante, alimentaţie publică, transporturi, construcții, diverse activităţi de prestări servicii, într-o gamă diversificată de meserii, la această măsura activă de combatere a șomajului fiind așteptate să participe cât mai multe persoane aflate în căutarea unui loc de muncă”, au transmis reprezentații AJOFM Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bursa locurilor de muncă, prin care se dorește oferirea posibilității absolvenţilor instituţiilor de învăţământ şi altor persoane aflate în căutarea unui loc de muncă de a se întâlni față în față cu angajatorii şi de a purta discuţii preliminare, are vineri, 11 octombrie 2024, începând cu ora 10.00, la Palatul Cultural Theodor Costescu (teatru), sala Gheorghe Anghel, din Drobeta Turnu Severin, bulevardul Carol I nr 4.

Informaţii suplimentare privind modul de organizare şi desfăşurare a acestei noi ediţii a bursei locurilor de muncă pot fi obţinute de la sediul AJOFM Mehedinţi din Drobeta Turnu Severin, bd Carol I nr 3, tel 0252 / 319029, e-mail: [email protected].

Politica