sâmbătă, octombrie 5, 2024

Ultima ora

Sport

BMW-ul unui polițist, avariat. Un tânăr, arestat

BMW-ul unui polițist a fost avariat de un tânăr. I-a spart oglinda și un far, cel mai probabil cu o țeavă.


Potrivit Poliției Mehedinți, incidentul s-a petrecut în urmă cu aproape 2 săptămâni. În urma unor percheziții, oamenii legii au audiat mai multe persoane, iar acum l-au arestat pe tânărul vinovat.

„La data de 03 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală Cujmir au pus în executare două mandate de percheziție la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea infracțiunii de distrugere.
Totodată, au fost puse în executare 10 mandate de aducere, persoanele respective, fiind conduse la sediul inspectoratului în vederea audierii.
Din cerectarile efectuate de polițiști a reieșit că la data de 22 septembrie a.c., un bărbat de 25 de ani ar fi adus prejudicii majore unui autoturism, ce se afla parcat pe o stradă din comuna Vânători, proprietate personală a unui polițist.
În baza probatoriului administrat, sub coordonarea prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore.
Ulterior, prim-procurorul unității de parchet menționate a dispus schimbarea încadrării juridice a faptei, in infracțiunea de ultraj. La data 04 octombrie, bărbatul de 25 de ani a fost prezentat Judecătoriei Vânju Mare cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, propunere ce a fost însușită de magistrați.”- IPJ Mehedinți

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica