joi, octombrie 3, 2024

Ultima ora

Sport

Și-a incendiat casa

Un bărbat de 50 de ani din Bucovǎț, Dolj, și-a incendiat casa. Bărbatul este cunoscut cu afecțiuni psihice. Acesta a fost transportat la Spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova. Pompierii doljeni au intervenit pentru a stinge flăcările. Nu au fost înregistrate victime.

”În cursul zilei de 03 octombrie a.c., ora 13.44, poliţişti din cadrul Secţiei nr.3 Poliţie Rurală Bucovăţ au fost sesizaţi de către un bărbat de 50 de ani, din comuna Bucovăț, cu privire la faptul că a dat foc locuinței sale.

Poliţiştii s-au deplasat de urgență la faţa locului, unde au constatat faptul că, pe fondul băuturilor alcoolice, bărbatul ar fi incendiat anexa imobilului său situat în comuna Bucovăț.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, la faţa locului s-au deplasat și două echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dolj, care au lichidat incendiul”, transmite IPJ Dolj.

Polițiștii doljeni au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, cercetările fiind continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă.

Politica