joi, octombrie 3, 2024

Ultima ora

Sport

Minore acuzate pentru furt de telefoane

Percheziții domiciliare efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea, sub coordonarea procurorului de caz, la două imobile din localitatea Gilău, județul Cluj. Două minore de de 17 ani sunt bănuite de furt de telefoane mobile de la unul dintre magazinele aflate în incinta unui mall din Rm. Vâlcea.

„Din cercetări, reiese că la data de 30 august a.c., persoane necunoscute ar fi sustras 9 telefoane mobile dintr-o societate comercială din municipiul Râmnicu Vâlcea. Astfel, polițiștii au stabilit identitatea a două minore de 17 ani din localitatea Gilău, județul Cluj, bănuite de comiterea sâvârșirii infracțiunii de furt calificat.


În acest context, în urma punerii în executare a celor două mandate de percheziție domiciliară, polițiștii au identificat una dintre cele două tinere,  aceasta fiind condusă la sediul Poliției municipiului Râmnciu Vâlcea în baza unui mandat de aducere pentru continuarea cercetărilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În baza probatoriului administrat, s-a dispus reținerea persoanei în cauză pentru 24  de ore, aceasta fiind introdusă în Centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea”, au precizat polițiștii vâlceni.

Se continuă cercetările sub coordonare procurorului de caz, pentru administrarea întregului probatoriu și dispunerea măsurilor prevăzute de lege.

Activitatea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, Serviciului Criminalistic și U.T.A.I. Vâlcea.

Foto sursa: www.glsa.ro

Politica