joi, octombrie 3, 2024

Ultima ora

Sport

Droguri, la pachet, prin curier

Droguri, la pachet, prin curier, în Mehedinți. Un bărbat a fost prins în timp ce ridica un colet cu aproape 5 kilograme de cocaină și canabis. Drogurile erau aduse din Spania.

Bărbatul, în vârstă de 37 ani, este cercetat acum pentru introducerea sau scoaterea din ţară, precum şi importul ori exportul de droguri de risc şi mare risc, fără drept și trafic de droguri de risc și mare risc. A fost arestat preventiv.

„Bărbatul a fost prins în flagrant delict, la data de 2 octombrie 2024, în timp ce ar fi ridicat un pachet, introdus în țară din Spania, prin intermediul unei firme de coletărie, în care s-ar fi aflat, ascunse printre diverse bunuri, aproximativ 600 de grame de cocaină (drog de mare risc) și 4 kilograme de canabis (drog de risc). În urma percheziției efectuate la domiciliul celui în cauză, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă.La data de 2 octombrie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Mehedinţi au dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore”, au transmis reprezentanții Poliției Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tribunalul Mehedinți a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Politica