joi, octombrie 3, 2024

Ultima ora

Sport

Dan Vasilică, sfat pentru oltenii lui Mititelu: „Antrenați-l fizic bine pe Claudiu Bălan”

Adrian Mititelu este de părere că FCU Craiova a avut probleme încă din momentul în care Dan Vasilică a plecat de la trupa din Bănie. Patronul alb-albaștrilor din Liga 2 consideră că preparatorul fizic era omul de bază al formației antrenate în momentul de față de Marius Croitoru.

Dan Vasilică nu ia în calcul o revenire la FCU Craiova. El a fost unul dintre cei mai contestați oameni din cadrul clubului, iar acest lucru a dus la despărțire, fapt confirmat și de Adrian Mititelu. Totuși, preparatorul fizic spune că oltenii au șanse să arate mai bine, dacă pregătirea va fi una corespunzătoare. El spune că atacantul Claudiu Bălan poate fi decisiv în lupta pentru promovare, doar dacă va fi 100% din punct de vedere fizic.

„Dacă m-aș mai întoarce vreodată la FCU? Deși e vorba aia niciodată să nu spui niciodată, totuși acum nu cred că e cazul. FCU și-a adus un nou preparator fizic, iar eu sunt angrenat într-un alt proiect. Mă uit acum cât de înjurat este Bălan. Credeți-mă, este nedrept pentru un jucător ca el. Bălan este un fotbalist tare sufletist și iubește mult această echipă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Îl cunosc foarte bine pe Bălan, iar Bălan dacă este antrenat fizic foarte bine, o să vedeți că este un alt Bălan. Eu l-am găsit pe Bălan cu un psihic la pământ după ce echipa ratase promovarea în Liga 2. Iar după ce am am intrat în pâine și am lucrat fizic foarte bine cu ei al nostru Bălan ne alerga pe meci pe la Liga 2 câte 12.5 km. Antrenați-l fizic bine pe Bălan și o să vedeți cum se va mișca Bălan pe teren”, a declarat Dan Vasilică pentru Prosport

Politica