joi, octombrie 3, 2024

Ultima ora

Sport

ALRO pune în funcțiune o nouă unitate de tăiere a aluminiului

Alro, unul dintre cei mai mari producători de aluminiu integraţi pe verticală din Europa, după capacitatea de producţie, a pus în funcţiune noua sa facilitate de ultimă generaţie pentru prelucrarea aluminiului, Cutsmart Systems, conform unui comunicat remis Bursei de Valori Bucureşti, scrie Agerpres.

Această instalaţie, operaţională în urma unei investiţii de 13,7 milioane de lei, se va concentra pe tăierea de înaltă precizie a produselor din aluminiu, adaptate nevoilor specifice ale clienţilor din diverse industrii.

„Această facilitate contribuie la reducerea emisiilor de CO2 prin optimizarea transportului şi livrarea exactă a cantităţii de metal necesare. Punerea în funcţiune a noii noastre unităţi de producţie este un exemplu clar al modului în care implementăm strategia noastră pe termen lung de a deveni un furnizor de produse din aluminiu din ce în ce mai sofisticate, eficiente şi cu amprentă ecologică redusă. Aceasta este o transformare continuă, începută în urmă cu peste 20 de ani, care se reflectă şi în imaginea noastră”, a declarat Marin Cilianu, director general al Alro, citat în comunicat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea,  Alro anunţă şi o iniţiativă cuprinzătoare de revitalizare a mărcii care este în curs de implementare.

„Noua imagine a companiei evidenţiază transformarea pe care Alro a întreprins-o în ultimii 20 de ani şi rezultatele investiţiilor de peste 900 de milioane dolari în tehnologie, eficienţă şi reducerea amprentei de mediu”, subliniază comunicatul.

CUTSMART SYSTEMS este conceput pentru a gestiona tăieri precise și de mare volum, asigurând, pentru clienți, soluții personalizate, de cea mai înalta calitate.

Politica