joi, octombrie 3, 2024

Ultima ora

Sport

Accident în Slatina. Un bărbat a ajuns la spital

Un accident rutier a avut loc, joi dimineață, pe strada Cireașov, din Slatina. Un bărbat în vârstă de 72 de ani a lovit cu mașina un bărbat de 44 de ani. Pietonul a fost rănit și a ajuns la spital. Şoferul nu conducea băut.

„La data de 3 octombrie a.c., în jurul orei 09.20, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Cireașov, din municipiul Slatina, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un bărbat, de 72 de ani, din municipiul Slatina, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi acroșat un pieton, respectiv un bărbat, de 44 de ani, din aceeași localitate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma evenimentului rutier, pietonul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, potrivit IPJ Olt.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Politica