miercuri, octombrie 2, 2024

Ultima ora

Sport

Vicențiu Mocanu: „Vâlcenii îl vor trimite pe George Simion prin vot în turul 2”

Omul de afaceri Vicențiu Mocanu este unul dintre cei mai activi lideri ai AUR din județul Vâlcea și candidatul AUR care a obținut cel mai bun scor la alegerile locale din 9 iunie dintre candidații  (AUR) la primăriile municipiu reședință de județ.

Vicențiu Mocanu spune că este sigur că în Vâlcea liderul național al partidului va obține voturile pentru a intra în finala pentru alegerile prezidențiale.

„George Simion și-a depus candidatura la alegerile prezidențiale luni, la Biroul Electoral Central, și ați văzut câți oameni au scandat acolo: De la Pechea din noroi, Simion în turul doi!

Policlinica Buna Vestire Craiova

În județul Vâlcea sondajele arată că ne luptăm cu PSD pentru a obține primul loc la alegerile de luna viitoare. Ei, cei de la PSD au structura politico-administrativă de partea lor, au primari, au președintele Consiliului Județean și au o logistică bună de campanile, dar noi cei  de la AUR avem populația de partea noastră, avem pensionarii umiliți și mințiți ani în șir, avem familiile defavorizate neglijate de Guvern, avem militarii în retragere și rezervă umiliți și ținuți cu niște venituri critice. Noi cei de la AUR avem miile de vâlceni care s-au săturat până peste cap de PSD și PNL, s-au săturat să vadă cum președintele țării face turism de lux, iar țara nu are bani pentru tratarea bolnavilor prin spitale. Vâlcenii au trimis mereu ajutoare în zonele afectate de inundații, dar s-au săturat să vadă că statul nu face nimic concret pentru a proteja aceste localități de calamități viitoare. De aceea vâlcenii vor vota cu George Simion!”, spune Vicențiu Mocanu.

Politica