miercuri, octombrie 2, 2024

Ultima ora

Sport

Simona Halep, prima victorie după mai bine de doi ani: ”Am luptat mult astăzi şi am putut să câştig”

Simona Halep marchează prima victorie în primul tur al turneului WTA de la Hong Kong. Ea a învins-o pe australianca Arina Rodionova, după mai bine de două ore de joc. Tenismena româncă s-a impus în trei seturi, 6-2, 4-6, 6-4.

Ultima oară a învins-o pe Anastasia Potapova, pe 17 august 2022, la Cincinnati.

Turneul e dotat cu premii de 115.000 de dolari, potrivit News.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Joi dimineața, Simona Halep (33 de ani, #1130 WTA) se va confrunta cu rusoaia Anna Blinkova (#78 WTA).

La finalul partidei de la Hong Kong, constănțeanca a vorbit despre acest moment important și despre efortul pe care l-a depus pentru a obține victoria.

“Mulţumesc tuturor pentru că au venit. A fost o plăcere să vin aici şi să joc primul meci după căteva luni. Este prima victorie din ultimii doi ani, aşa că sentimentul este unul plăcut, chiar dacă mă simt foarte obosită. Am venit aici pentru că mi s-a oferit oportunitatea de a beneficia de un wildcard. A fost grozav. Iar eu am ştiut mereu să profit de oportunităţi, aşa că sunt aici. Sunt fericită că am venit. Am avut parte de o primire călduroasă din partea oamenilor, de aceea am luptat mult astăzi şi am putut să câştig. Vreau acum doar să îmi revin şi să pot fi capablă mâine să joc din nou”, a spus sportiva în interviul de pe teren.

Simona Halep a anunțat la 28 septembrie pe rețele de socializare că va participa la turneele de categorie 125 şi 250 WTA, după ce în luna mai a abandonat în primul tur turneul WTA 125 Trophee Clarins, de la Paris, din cauza problemelor la genunchi, informează News.ro.

Politica