miercuri, octombrie 2, 2024

Ultima ora

Sport

Producători din cinci județe vor participa la Zilele Recoltei

Ediția a 14-a a Zilelor Recoltei aduce în Scuarul Mircea cel Bătrân zeci de producători din cinci județe. Nu vor lipsi meșterii populari, concertele de muzică populară și alte momente artistice!

Ajuns la cea de-a 14-a ediție, evenimentul Zilele Recoltei se va desfășura în Scuarul Mircea cel Bătrân în perioada 4 – 6 octombrie, aproape 40 de producători din cinci județe (Sibiu, Argeș, Olt, Dolj și Vâlcea), precum și numeroși meșteri populari locali anunțându-și deja prezența.

Roadele toamnei vor fi reprezentate de produse agricole (fructe și legume), produse tradiționale din carne, din lapte sau apicole, murături, must etc., iar vizitatorii târgului vor avea la dispoziție și două puncte de alimentație publică cu produse specifice. Nu vor lipsi spectacolele, protagoniștii acestora fiind artiștii instrumentali și vocali ai ansamblului „Rapsodia Vâlceană” alături de Rodica Mitran (vineri, 4 octombrie, de la ora 17.30), tinerele talente vâlcene împreună cu Adina Roșca și Cătălin Doinaș (sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 17.00) sau Teatrul Municipal „Ariel” și corul „Euphonia” al Filarmonicii „Ion Dumitrescu” cu un spectacol de umor și muzică românească (duminică, 6 octombrie, de la ora 12.00).

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica