miercuri, octombrie 2, 2024

Ultima ora

Sport

Dezvoltare și performanță pentru antreprenori

Cele mai eficiente strategii și soluții pentru optimizarea afacerilor și dezvoltarea abilităților de lider vor fi aduse în discuție în cadrul unei conferințe organizate de Asociația Agora 2013, filiala Dubova și Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia. Este vorba despre „Conferința De Dezvoltare & Performanță Pentru Antreprenori”.

Evenimentul, care va avea loc în perioada 10-13 octombrie, în Dubova, se află la cea de-a patra ediție, iar prin acesta organizatorii își doresc să ajute antreprenorii pentru a avea o afacere de succes.

„Agora este o asociație de femei, o asociație internațională care unește femeile prin sprijinul antreprenorial și nu numai. Agora este o asociație care are numeroase proiecte de caritate. Dorim să ajutăm la creșterea mediului antreprenorial, pentru că eu sunt convinsă, în calitate de președintă, că odată ce comunitatea locală își ridică nivelul de conștientizare, nivelul economic, reușim să avem mai muți bani, urcăm pe o altă frecvență. 10% din ce însemni tu ca om este enorm. Vrem să ne ajutăm între noi și să lucrăm ca o echipă. Rolul meu este să ajut economic. Oferim acest eveniment care va avea loc la Dubova, într-o locație de excepție. Acolo, la Dubova, în prezența unor speakeri, ne vor da claritate și lumină. Este un eveniment care necesită multă energie, dar la final merită. Mulțumim ADR Sud-Vest Oltenia că o să vină să ne vorbească puțin despre fazele în care ne aflăm referitor la oportunitățile de finanțare și afacerile noastre”, a declarat președinta Agora 2013 filiala Dubova, Cornelia Nițu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conferința de Dezvoltare și Performanță pentru Antreprenori își propune un eveniment dinamic cu foarte multe ateliere destinate antreprenorilor de orice tip. Câteva teme care vor fi abordate la eveniment sunt noutățile fiscale și finanțarea afacerilor prin fonduri europene. Evenimentul se bucură de suportul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia.

„Domnul director general cu siguranță, în perioada evenimentului, va fi la Dubova. În principiu, subiectele abordate de domnul director de la ADR, în calitate de speaker, vizează accesarea cât și implementarea fondurilor nerambursabile. O parte din fondurile disponibile regiunii sud-vest Oltenia sunt implementate prin Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia și astfel vor fi discutate pe de o parte, liniile de finanțare care au fost închise prin sublinierea greșelilor care au fost făcute și ce a condus la respingerea acestora. Considerăm că sunt subiecte importante pentru dumneavoastră. Dacă doriți să accesați fonduri europene, o veți putea face în cadrul liniilor care vor fi deschise pe toate programele dedicate mediului de afaceri. Avem și alte proiecte. Domnul director va avea și o temă în care va vorbi despre internaționalizarea întreprinderilor și crearea de întreprinderi sociale. Sunt scheme de finanțare pe care agenția urmează să le implementeze pentru ca dumneavoastră să le puteți accesa”, a declarat Cristina Mihalschi, director Direcția Comunicare și Resurse Umane al Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia.

Atelierele au fost gândite în așa fel încât să ajute antreprenorii care conduc afaceri să se dezvolte ei înșiși, dar și să își ducă afacerile la un alt nivel. Evenimentul va avea loc la Dubova, în Mehedinți, între 10 și 13 octombrie. Conferința de Dezvoltare și Performanță pentru Antreprenori a pregătit o serie de subiecte de discuție esențiale pentru orice antreprenor sau profesionist dedicat și foarte multe strategii de top, menite să propulseze afacerea spre succes.

Politica