miercuri, octombrie 2, 2024

Ultima ora

Sport

Batrân încătușat pentru incendiere, agresiune și furt

Un bătrân de 79 ani a băgat spaima în vecinii din sat. A pus foc la un magazin, a bătut doi consăteni, iar de la alții a furat. A fost reținut de polițiști.

S-a întâmplat în comuna doljeană Negoi.

„În fapt, în cursul zilei de ieri, 01 octombrie, în jurul orei 08.51, poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat 40 de ani, din comuna Negoi, cu privire la faptul că ar fi izbucnit un incediu la o societate comercială, din localitate.
Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, în timp ce se afla în incinta unei societăți comerciale, din localitate, în urma unui conflict spontan, bărbatul de 79 de ani ar fi adresat amenințări unei femei, de 49 de ani, din localitate, ulterior aruncând cu o substanță inflamabilă pe ușa de acces, provocând incendierea acesteia și a unei lăzi frigorifice.
La fața locului, polițiștii l-au identificat pe bărbat, fiind condus la sediul poliției pentru audieri.
De asemenea, din cercetări a reieșit faptul că, în noaptea de 30 septembrie spre 01 octombrie a.c., în timp ce se afla pe strada Mihail Chiriță, din comuna Bistreț, acesta ar fi sustras de la poarta locuinței unei femei o căruță de lemne. Totodată, în dimineața zilei de 01 octombrie a.c., în timp ce se afla pe strada Agricultorilor, din comuna Negoi, bărbatul ar fi agresat fizic doi bărbați de 67 și 70 de ani, din aceeași localitate”, conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bătrânul a fost reținut, iar astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Băilești în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Politica