miercuri, octombrie 2, 2024

Ultima ora

Sport

Bărbatul care și-a bătut și lovit cu mașina vecinul, arestat preventiv

Bărbatul care și-a bătut și lovit cu mașina vecinul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Este acuzat de tentativă de omor. Alte cinci persoane, reținute inițial de anchetatori, au fost plasate sub control judiciar pentru 60 de zile.

Reamintim că incidentul a avut loc în satul Suseni al comunei gorjene Runcu. A pornit inițial între doi bărbați de 52 ani și 41 ani. Cel din urmă a fost bătut și lovit cu mașina și a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. La fel și soția acestuia care, la rândul său, ar fi fost accidentată.

„Pe fondul consumului de alcool și al faptului că vecinul său difuza muzică prea tare, în timpul căruia, bărbatul de 52 de ani l-ar fi agresat pe cel de 41 de ani. Ulterior, în timp ce victima se afla pe partea carosabilă, alături de soția sa, în apropierea locuinței sale, fratele bărbatului de 52 de ani, l-ar fi lovit cu autoturismul pe bărbatul, de 41 de ani. La fața locului au fost direcționate patrule de ordine publică și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care au aplanat imediat conflictul. Bărbatul de 41 de ani a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.Ulterior, la spital s-a deplasat și soția acestuia, declarând faptul că și ea ar fi fost acroșată de autoturism și că ar avea nevoie de îngrijiri medicale”, conform IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Barbatul de 41 de ani, a rămas internat în spital, în cazul său urmând a fi dispuse măsuri ulterior, după cum au mai comunicat reprezentanții Poliției Gorj.

foto arhiva

Politica