miercuri, octombrie 2, 2024

Ultima ora

Sport

Adrian Mititelu, după ce a fost refuzat de Prepeliță: „Am decis să-i dau încredere lui Croitoru”

Andrei Prepeliță a spus clar că a negociat cu FCU Craiova, la începutul acestei săptămâni, dar a refuzat oferta lui Adrian Mititelu, după ce nu s-a înțeles cu acesta în privința unor clauze din contract. Ulterior, patronul alb-albaștrilor din Liga 2 a veni cu explicații și a lămurit situația băncii tehnice.

Adrian Mititelu nu doar că a lăsat de înțeles că Marius Croitoru a fost cel care și-a dorit să plece de la FCU Craiova, după eșecul cu Afumați, dar a subliniat și faptul că a depus un efort destul de serios pentru a-l convinge pe tehnician să rămână pe banca alb-albaștrilor. Despre negocierile cu Andrei Prepeliță, finanțatorul grupării din Bănie nu a vorbit prea mult, ba chiar a spus că nu a fost ceva clar, ci doar o discuție din care s-a convins că trebuie să îi dea încredere lui Croitoru.

Nu o să mai plece. Am depășit momentul. Era și el sub influența rezultatului și a jocului prost. A fost o decizie luată la cald. Au fost reproșuri… Când pierzi 0-3 acasă nu e ușor de digerat. Și eu eram supărat. Era un rezultat pe care nu-l anticipam. L-am convins pe Croitoru să rămână. L-am îmbărbătat. Mie îmi place de el și de cum a muncit. Chiar dacă ne-am certat în trecut, eu îl apreciez.

Policlinica Buna Vestire Craiova

E foarte implicat, dar având în vedere presiunea pusă pe el și lipsa de rezultate din ultima perioadă, a căpătat o neîncredere. Eu nu rezolvam nimic dacă pleca Marius. (n.r. – Dar cu Andrei Prepeliță cum a fost?) A fost o discuție de principiu. Dar nu a fost o chestie clar. Eram și eu între și între. Dar am decis să-i dau încredere lui Croitoru și să dăm un restart echipei”, a declarat Adrian Mititelu, conform gsp.ro.

Politica