marți, octombrie 1, 2024

Ultima ora

Sport

Incendiu la Berislăvești! Trei anexe au ars

Un incendiu puternic a izbucnit la o gospodărie din localitatea Berislăvești noaptea trecută. Trei anexe au ars, iar casa de locuit din apropiere a fost salvată de pompierii vâlceni,

„S-au deplasat de urgență la locul evenimentului forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. A fost anunțat și SVSU din localitate. Echipajele operative sosite la locul intervenției au constatat că incendiul se manifestă violent la 3 anexe (bucătărie de vară, garaj auto, magazie depozitare) în suprafață totală de aprox.200 mp, cu posibilitate de propagare la casa învecinată. În interiorul anexelor se aflau și 4 butelii, care au fost evacuate de pompieri. Proprietara a suferit un atac de panică și a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD. Nu a fost necesar transportul la spital”, au precizat pompierii vâlceni.

Intervenția promptă și profesionistă a pompierilor militari a dus la salvarea casei de locuit, aflată în proximitatea incendiului. Au ars 3 anexe construite pe schelet metalic cu acoperiș din lemn, cu suprafața totală de aproximativ 200 de mp.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica