marți, octombrie 1, 2024

Ultima ora

Sport

CSU Craiova s-a întors pe podium, în huiduielile fanilor

CSU Craiova a obținut victoria mult așteptată. Oltenii au câștigat meciul disputat pe teren propriu, scor 3-0, contra celor de la Unirea Slobozia. A fost o partidă pe care elevii lui Costel Gâlcă au dominat-o încă din start, chiar dacă adversarii au încercat să se apere, mai mereu, cu întreaga echipă. Formația din Bănie nu mai câștigase de 4 etape și avea nevoie de o victorie, pentru a avansa în clasament. Golurile au fost marcate de Ștefan Baiaram, cel care a reușit o dublă, dar și de Alex Mitriță.

În urma cestui succes, CSU Craiova a urcat pe locul 2 în SuperLiga României, la doar 3 puncte în spatele celor de la U Cluj, liderii actuali ai campionatului. Chiar dacă alb-albaștrii au dominat jocul, victoria era inevitabilă, scorul unul bun și poziția pe podium aproape asigurată, suporterii craiovenilor și-au huiduit favoriții. Printre jucătorii apostrofați a fost chiar și Nicușor Bancu.

CSU Craiova: L. Popescu – Căpătînă, Maldonado, Badelj, Bancu – Oshima, Screciu – Baiaram, Mitriță, Ivan – Koljic. Rezerve: Lung, Lopez, Zajkov, Bană, Sierra, Barbu, Ndong, Danciu, Mora, Lukic, Houri, Cicâldău. Antrenor: Constantin Gâlcă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Unirea Slobozia: Rusu – Medina, Dinu, Pospelov, Șerbănică – Perianu, Pacionel – Camara, Puerece, Aganovic – Afalina. Rezerve: Antoche, Coadă, Dorobanțu, Gele, Ibrian, F. Ilie, Krell, Lemnaru, Toma, Vlăsceanu, Yusov. Antrenor: Adrian Mihalcea.

Politica