marți, octombrie 1, 2024

Ultima ora

Sport

Costel Gâlcă pune presiune pe ultimele transferuri făcute de Rotaru: „Încercăm să îi forțăm”

Costel Gâlcă a fost mulțumit, când a tras linie, la finalul jocului cu Unirea Slobozia. Antrenorul trupei din Bănie a avut emoții, pentru că venea după patru meciuri fără victorie, iar presiunea era din ce în ce mai mare, pe umerii lui. Acum, tehnicianul mută presiunea către noile transferuri făcute de Mihai Rotaru. El spune că încearcă să îi forțeze pe jucătorii aduși recent, pentru ca aceștia să intre în terne cât mai repede.

Suporterii au primit și ei un mesaj de la Costel Gâlcă. Fanii celor de la CSU Craiova au fost destul de supărați, chiar dacă favoriții lor au câștigat, iar antrenorul le-a transmis acestora că trebuie să susțină echipa, pe tot parcursul sezonului, pentru ca obiectivul să fie îndeplinit.

A fost bine. În prima repriză am jucat așezat, am marcat de două ori. Și în a doua repriză trebuia să alternăm. Slobozia se închide bine și acumulează mulți jucători în careu. Nu am primit gol și e un lucru bun, pozitiv pentru noi. Cu câteva puncte în plus, cred că arătam altfel. Voiam să avem mai multe puncte. Avem multe ocazii, dar nu reușim să le concretizăm.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Importante sunt punctele, să câștigăm. Le cer suporterilor să ne susțină. Cu susținerea lor, cu siguranță vom arăta altfel. Noi trebuie să scoatem maximum la fiecare meci, să luptăm pentru titlu, pentru că doar așa ne putem bate la campionat. Depinde și de noi, și de susținere suporterilor. Noi încercăm să-i forțăm (n.r. pe cei nou-veniți). Sper să facă progrese. Sper să arătăm mult mai bine în viitor”, a spus Costel Gâlcă.

Politica