marți, octombrie 1, 2024

Ultima ora

Sport

Bătaie între vecini. Unul, lovit cu mașina

Bătaie între vecini, în satul Suseni, din comuna gorjeană Runcu. Potrivit Poliției, conflictul a avut loc între doi bărbați de 52 și 41 de ani. Cel din urmă a fost bătut și lovit cu mașina. A ajuns la spital. La fel și soția lui. Polițiștii au reținut mai multe persoane.

„Pe fondul consumului de alcool și al faptului că vecinul său difuza muzică prea tare, în timpul căruia, bărbatul de 52 de ani l-ar fi agresat pe cel de 41 de ani. Ulterior, în timp ce victima se afla pe partea carosabilă, alături de soția sa, în apropierea locuinței sale, fratele bărbatului de 52 de ani, l-ar fi lovit cu autoturismul pe bărbatul, de 41 de ani. La fața locului au fost direcționate patrule de ordine publică și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care au aplanat imediat conflictul. Bărbatul de 41 de ani a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.Ulterior, la spital s-a deplasat și soția acestuia, declarând faptul că și ea ar fi fost acroșată de autoturism și că ar avea nevoie de îngrijiri medicale”, conform IPJ Gorj.

De teamă că scandalul va continua la spital, adjunctul șefului IPJ Gorj, o grupă SAS, patrule de ordine publică, polițiști din cadrul Serviciului Rutier și o echipă de intervenție din cadrul IJJ Gorj au mers acolo.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Totodată, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au informat un procuror, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, pentru luarea măsurilor legale, conform competenței.În urma probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de bărbatul de 56 de ani, pentru săvârșirea infracţiunii de tentativă la infracțiunea de omor calificat, fiind, totodată, luată măsura reținerii pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 ore și introducerii acestuia în arestul I.P.J. Gorj, urmând să fie prezentat Tribunalului Gorj, cu propuneri legale”, mai arată IPJ Gorj.

Ulterior, alte 6 persoane implicate în conflict au fost reținute.

„În urma continuării cercetărilor, polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au continuat urmărirea penală față de șase persoane implicate în conflict, cu vârste cuprinse între 21 și 51 de ani, din localitatea Suseni, comuna Runcu, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore și introducerea în arestul poliției gorjene”, potrivit IPJ Gorj.

Barbatul de 41 de ani, a rămas internat în spital, în cazul său urmând a fi dispuse măsuri ulterior.

Politica