luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

Peste 65 de milioane de lei pentru restaurarea, consolidarea și dotarea Liceului „Ioniță Asan” din Caracal

Primăria Caracal a scos la licitație contractul de execuție a lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Restaurarea consolidarea și dotarea Liceului Ioniță Asan”. Contractul are o valoare estimată de peste 65 de milioane de lei, finanțarea fiind asigurată din bugetul național, prin Programul național de investiții ”Școli sigure și sănătoase”, potrivit olt-alert.ro.

Contractul de finanțare a fost semnat la începutul lunii aprilie a acestui an de primarul municipiului, Ion Doldurea.

„Consolidarea și renovarea clădirilor, a acoperișurilor, repararea și modernizarea claselor, laboratoarelor și a spațiilor auxiliare din cadrul liceului se vor realiza cu materiale de calitate și la standarde înalte.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Astfel, Liceul «Ioniță Asan» va deveni o unitate de învățământ ultramodernă, dotat la cele mai înalte standarde, un mediu de învățare curat și prietenos.

Cu acest contract semnat mai facem un pas spre reabilitarea și modernizarea unităților de învățământ din comunitatea noastră, oferind elevilor spații didactice atractive, curate, un suport binevenit în pregătirea lor pentru carieră și pentru viață”, declara, imediat după semnarea contractului de finanțare, Ion Doldurea.

Termenul până la care companiile interesate pot depune oferte este data de 14 octombrie 2024, ora 15.00.

sursa foto: Olt-alert.ro

Politica