luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

Evenimente festive pentru vârstnicii din Râmnicu Vâlcea

Vârstnicii din Râmnicu Vâlcea vor fi sărbătoriți, pe 1 octombrie, de municipalitate. Vor fi organizate două evenimente festive.

Potrivit reprezentanților Primăriei, în contextul Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, marcată pe 1 octombrie, în Râmnicu Vâlcea va avea loc premierea a 44 de cupluri de râmniceni la aniversarea a 50 de ani de căsnicie, precum și sărbătorirea a 14 nonagenari cu ocazia intrării în Clubul Longevivilor.

„Acestea sunt doar câteva dintre măsurile în favoarea seniorilor din Râmnic pe care administrația municipală le are în derulare de mai mulți ani. Printre ele se numără transportul gratuit de care pensionarii beneficiază pe autobuzele ETA (cu o medie lunară de 52.800 de călătorii efectuate), accesul gratuit al pensionarilor din oraș la Ștrandul Ostroveni în zilele de luni până joi (în sezonul estival 2024 înregistrându-se 13.500 de astfel de vizite), Căminul pentru Persoane Vârstnice din Ostroveni, din administrarea Primăriei (cu o capacitate de 75 de beneficiari și care găzduiește în prezent 73 de persoane în condiții excepționale) sau cele 5 cluburi ale pensionarilor din cartierele Ostroveni, Petrişor, Nord şi Traian”, mai menționează reprezentanții Primăriei Râmnicu Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica