luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți la Rm. Vâlcea

Vineri, 11 octombrie 2024, începând cu ora 9.00, în incinta Centrului Regional pentru Formarea Profesională a Adulților din Municipiul Râmnicu-Vâlcea, Strada Calea lui Traian nr. 98, Agentia Judeteană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea va organiza Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți este un eveniment organizat anual la nivel național și urmărește creșterea șanselor de ocupare a unui loc de muncă și încadrarea pe piața muncii a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, mai ales pentru absolvenții de învățământ promoția 2024.

Participarea la eveniment este gratuită pentru toţi cei interesaţi, angajatori și tineri absolvenți aflați în căutarea unui loc de muncă, precum și pentru orice persoană fizică sau juridică interesată de serviciile AJOFM Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Agenții economici interesați să participe la bursă sunt asteptați să ne contacteze în timp util, respectiv până pe data de 10 octombrie 2024, ora 10.00. Ofertele cu locuri de muncă vor fi transmise la adresa de e-mail: [email protected], unde se va specifica: opţiunea participării fizice pentru a rezerva standuri destinate recrutării, numărul de locuri de muncă vacante, precum şi meseriile/ocupațiile în care sunt disponibile acestea.

Relații suplimentare la telefon 0250/735608 int.30 sau 0731302198.

Politica