luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

Au furat piese de pe un ATV

Două persoane au fost încătușate

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Novaci au reușit să recupereze un prejudiciu de 5.000 de lei după ce au identificat două persoane bănuite de furt în stațiunea Rânca. Incidentul a fost sesizat pe 25 septembrie de către un bărbat de 39 de ani din județul Ilfov, care a raportat că trei componente ale unui ATV au fost sustrase din parcarea unui hotel din zonă.

„La data de 25 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați, prin plângere, de un bărbat de 39 de ani, din județul Ilfov, cu privire la faptul că, în urmă cu o zi, persoane necunoscute ar fi sustras, din parcarea unui hotel din stațiunea Rânca, trei componente ale unui ATV, cauzând un prejudiciu estimat de persoana vătămată la 5.000 de lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. La data de 28 septembrie a.c., polițiștii din Novaci au identificat un tânăr și o femeie, din comuna Scoarța, bănuiți de săvârșirea faptei și au recuperat prejudiciul, cele trei componente fiind restituite proprietarului”, transmite IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica