duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

Alexandru Cicâldău revine pe teren: „O să intre puțin”

Alexandru Cicâldău a fost transferat oficial de la Galatasaray la începutul lunii septembrie

Antrenorul Universității Craiova, Costel Gâlcă, a anunțat că mijlocașul Alexandru Cicâldău va evolua doar câteva minute în partida cu Unirea Slobozia. Pe 30 septembrie, Universitatea Craiova va întâlni pe teren propriu echipa Unirea Slobozia, meciul fiind programat să înceapă la ora 21:00. Alexandru Cicâldău a fost transferat oficial de la Galatasaray la începutul lunii septembrie, dar nu a jucat încă niciun minut de atunci, conform Pandurul.

Antrenorul echipei a anunțat că mijlocașul va fi introdus pentru câteva minute în meciul de luni. Cu această ocazie, Gâlcă a discutat și despre Vladimir Screciu, menționând că nu este încă sigur dacă acesta este complet pregătit pentru joc.

O să intre puțin săptămâna aceasta, o să mă uit la Cicâldău. Să vedem cum este, dacă poate să intre în lot. Echipa nu este la același nivel fizic, o să mai avem de așteptat cu unii. Screciu a intrat la Cluj, dar știm că nu este încă la 100%. Va fi un meci destul de dificil, Slobozia este o echipă agresivă, care caută spațiile în spatele liniei adverse și ajunge destul de repede la finalizare. Important pentru noi este să stăm compacți, să avem o poziționare bună pe construcție și să putem găsi spații”, a mai spus Costel Gâlcă vorbind despre meciul de luni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica