sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Universitatea din Craiova deschide anul universitar 2024-2025 într-un nou campus modernizat

Investiția este de peste 20 de milioane de euro, fonduri provenite din surse europene

Universitatea din Craiova marchează un nou început academic, deschizând anul universitar 2024-2025 într-un campus modernizat, cu facilități de top. Evenimentul de deschidere va avea loc marți, 1 octombrie, în noua Aulă „Constantin Belea”.

Aceasta este situată în campusul facultăților cu profil electric și ingineresc de pe Bulevardul Decebal, recent reabilitat complet printr-o investiție de peste 20 de milioane de euro, fonduri provenite din surse europene. Rectorul Universității din Craiova, Prof. univ. dr. Cezar Ionuț Spînu, va deschide ceremonia.

Pentru cei peste 18.000 de studenți care urmează cursurile Universității din Craiova, dintre care aproximativ 7.000 sunt în primul an de licență, masterat sau doctorat, acest nou an aduce numeroase îmbunătățiri în infrastructura universității. În acest context, sunt incluși și 222 de studenți internaționali, care s-au alăturat universității în anul academic curent.

Policlinica Buna Vestire Craiova

O altă noutate majoră este sala de sport modernă, complet echipată, situată în Campusul Facultății de Educație Fizică și Sport de pe strada Brestei. Aceasta oferă facilități precum terenuri de jocuri sportive, săli de kinetoterapie și spații dedicate recuperării.

Politica