sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Craiova se pregătește pentru Târgul de Crăciun

Autoritățile locale încep montarea instalațiilor pentru eveniment

De săptămâna viitoare, Craiova va intra în febra pregătirilor pentru Târgul de Crăciun. Autoritățile locale încep montarea instalațiilor pentru eveniment, asigurându-se că fiecare colț al orașului va fi transformat într-o lume de poveste. Încă de pe acum, organizatorii doresc să aloce timp suficient pentru a crea o atmosferă de neuitat, plină de surprize care să aducă bucurie tuturor celor ce vor vizita târgul.

Târgul va fi desfășurat în mai multe piețe centrale, fiecare oferind un univers de poveste diferit:

  • În Piața Frații Buzești, vizitatorii pot asista la scena nașterii Domnului, într-o atmosferă solemnă și autentică.
  • La Doljeana, se vor întâlni decoruri inspirate din Star Wars, un spectacol impresionant pentru iubitorii seriei.
  • În Piața Mihai Viteazul, pentru prima dată în România, Frumoasa și Bestia vor prinde viață datorită unei tehnologii inovatoare care îmbină luminile și inteligența artificială.

,,De săptămâna viitoare începem montarea instalațiilor pentru Târgul de Crăciun, fiindcă vrem să avem timpul necesar pentru a pune în operă mai multe povești care să vă bucure anul acesta.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din 15 noiembrie, pe cerul Craiovei va putea fi văzută sania trasă de reni cu Moș Crăciun care va veni personal să vadă cel mai frumos târg de sărbători din România. În satul lui sunt pregătite multe atracții: colace pe gheață, roller coaster, căsuțe cu bunătăți și suveniruri, carusele, instalații care vă taie respirația. În Piața Frații Buzești puteți asista la scena nașterii Domnului, la Doljeana vă întâmpină decorurile din Star Wars, iar în Piața Mihai Viteazul puteți vedea dansând Frumoasa și Bestia, fiind prima oară în România când personajele capătă viață cu ajutorul luminilor și inteligenței artificiale. Satul Bellei este plin de trandafiri, iar prințul transformat în Bestie poate fi văzut în balconul palatului, păzit de lupi albi, înfricoșători. Pe patinoar va trona bolul de sticlă în care se află trandafirul care se scutură. Sfeșnice, ceasuri, dulapuri vorbitoare completează unul dintre cele mai frumoase decoruri care au putut fi văzute, într-o explozie de lumină și culoare.

Rezervați-vă locuri din timp! Agențiile de turism din Bulgaria au început să facă deja rezervări!
În imaginile de mai jos aveți câteva proiecte ale instalațiilor create special pentru Craiova. Sperăm să vă convingă să ne fiți oaspeți!
”, a scris Olguta Vasilescu, pe Facebook.

Politica