vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Sorin Cârțu se compară cu Guardiola: „Eu am avut ghinion”

Guardiola a ieșit în evidență de la meciul cu Arsenal, scor 2-2, din etapa 5 a Premier League. Antrenorul a dat cu piciorul în scaunul de pe banca de rezerve. Gestul acestuia i-a amintit lui Sorin Cârțu de episodul din 2010, când a spart geamul băncii de rezerve, la un meci cu FC Basel. Fostul președinte de la CSU Craiova compară situațiile și dă vina pe ghinion.

E vorba de ghinion. Eu am avut ghinion la mine să se spargă, la el nu. La mine s-a întâmplat să se spargă (n.r. – râde). Și eu eram nedreptățit la faza aia. Făcusem trei schimbări, mi se accidentase un jucător și doctorul îmi făcea semne să-l scot, dar eu făcusem deja schimbările. Și mai era unul care era pe teren cu o contractură. Și mă gândeam ce ghionin am. Asta e. E mai greu să dobori scaunul.

La mine a fost geam. Dar un geam, un plexiglas paradit. Nu dădusem doar eu cu pumnul în el. La mine a căzut. Ăla a fost ghinionul meu, care mi-a dăunat și după aceea. , a spus Cârțu, într-o intervenție telefonică în direct, găzduită de emisiunea „Liga Digi Sport”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pep Guardiola a găsit o explicație, atunci când a fost întrebat despre reacția nervoasă din timpul partidei. Spaniolul a încercat să lămurească situația.

La primul gol al lor, arbitrul i-a chemat pe căpitani să vorbească, iar Walker nu a avut timp să se replieze”, a declarat Pep Guardiola la Sky Sports

Politica