vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Cupa României le dă fiori oltenilor: „Ceva incredibil. Care e echitatea?”

Sorin Cârțu a văzut tragerea la sorți pentru grupele Cupei României. Fostul președinte de la CSU Craiova este surprins de programul pe care oltenii îl vor avea, ținând cont de faptul că elevii lui Costel Gâlcă vor disputat toate cele trei partide din această fază a competiției, în deplasare.

Am văzut tragerea asta la sorți, e ceva incredibil cu Cupa asta A României. Care e echitatea? Eu joc trei meciuri în deplasare? Nu înțeleg. Cum dracu se face lucrul ăsta? Publicului meu din Craiova nu-i dai nicio șansă? Absolut nicio logică, e aiurea. Cred că s-ar fi putut găsi o soluție mult mai bună”, a declarat Sorin Cârțu, pentru Digi Sport.

Takuto Oshima, mijlocașul criticat de Sorin Cârțu, nu pare la fel de îngrijorat. Japonezul vrea să facă meciuri cât mai bune și e gata să evolueze pe orice teren, în orice condiții și să câștige.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Trei meciuri în deplasare? Va fi dificil, dar știm ce avem de făcut. Trebuie să învingem pentru club, fani și familie. O să dăm tot ce avem mai bun și în Cupa României”, a spus mijlocașul de la CSU.

Grupa B: FCSB, CSU Craiova, ACS Petrolul 52, Dinamo 1948, Agricola Borcea, Metalul Buzău

• Etapa 1: Metalul Buzău – CSU Craiova, Dinamo – FCSB, Agricola Borcea – ACS Petrolul 52
• Etapa 2: ACS Petrolul 52 – CSU Craiova, Agricola Borcea – FCSB, Metalul Buzău – Dinamo
• Etapa 3: FCSB – CSU Craiova, Dinamo – ACS Petrolul 52, Agricola Borcea – Metalul Buzău

Politica