vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Crimă în Mehedinți. Tânărul care și-a ucis tatăl, în arest

Tânărul de 27 ani, din Mehedinți, care și-a ucis tatăl, l-a aruncat într-o fântână și apoi l-a dat dispărut, a ajuns în arest, fiind cercetat pentru omor. Fratele său, de 17 ani, care l-ar fi ajutat să scape de cadavru, este cercetat sub control judiciar. Și alți doi tineri sunt suspectați că l-au ajutat.

Crima s-a petrecut în noaptea de 19 spre 20 septembrie, în localitatea Dârvari.

„În timp ce victima, un bărbat de 53 ani, se afla la locuința sa din comuna Dârvari, județul Mehedinți, pe fondul consumului de alcool și a unei discuții în contradictoriu a fost agresat fizic, prin sugrumare, de către fiul său, un bărbat în vârstă de 27 ani, fapt ce a condus la decesul victimei. Ulterior, autorul, ajutat fiind de fratele său minor, în vârstă de 17 ani, și de alți doi tineri de 20 ani, au pus victima într-o pătură apoi în portbagajul unui autoturism și au dus-o circa 7-8 kilometri pe un câmp, unde au aruncat-o fântână dezafectată”, a declarat Gheorghe Ciocan, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pe 21 septembrie, tânărul de 27 ani a sunat la Poliție și și-a dat tatăl dispărut.

„La data de 21 septembrie a.c., ora 12.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Cujmir, au fost sesizați de un tânăr de 27 de ani, despre faptul că tatăl său, Pătruș Constantin, de 53 de ani, a plecat voluntar de la locuința situată în localitatea Dârvari și nu a mai revenit. Din verificări, polițiștii au stabilit că bărbatul este la prima plecare voluntară de la domiciliu și nu se cunosc detalii cu privire la articolele vestimentare pe care le purta”, preciza IPJ Mehedinți.

Bărbatul a fost găsit fără suflare în fântâna în care fusese aruncat.

Foto: barbatul ucis

Politica