vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Salubritate Craiova își deschide porțile pentru craioveni

Craiovenii sunt invitați, sâmbătă, 5 octombrie 2024, între orele 10:00 și 14:00, la Ziua Porților Deschise, eveniment organizat de Salubritate Craiova, la sediul bazei de utilaje de pe str. Fluturi, nr. 48.

Vizitatorii vor putea admira atelierul auto, unde toate utilajele sunt puse la punct pentru a fi mereu pregătite să iasă pe teren, autovehiculele multifuncționale și moderne, care vor fi prezentate cu un tur de onoare – o încântare mai ales pentru cei mici –, dar vor afla și secretele activităților, de care depinde curățenia unui întreg oraș.

”Îi veți cunoaște pe #OameniiSalubrității, pe responsabilii de activități și veți afla, direct de la sursă, detalii tehnice și amănunte despre modul în care reușim să ne organizăm ca să deservim cetățenii orașului”, se arată în comunicatul instituție.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Totul va fi completat și de un târg de adopții canine, pregătit de către un alt serviciu important din portofoliul Salubritate Craiova, cel de Gestionare a câinilor fără stăpân.

”Câțiva dintre câinii cazați la Adăpostul canin Craiova vi se vor prezenta loiali, frumoși și sinceri, iar noi sperăm să vă cucerească și să-i luați acasă! Desigur, târgul de adopții vine cu ajutor din partea prietenilor de la Maxi Pet România, care vor oferi pachete-cadou adoptatorilor și cărora le mulțumim!

Indiferent că sunteți copii sau adulți, #CraiovaCuratăÎmpreună este pentru toți, iar noi vrem să vă arătăm mecanismul din spatele acestui crez, pentru că o echipă se construiește cu încredere și informare! Vă așteptăm să ne cunoașteți!”, se mai arată în comunicat.

Politica