vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Sală de sport modernă, inaugurată într-o comună din Olt

Primăria comunei Găvănești din Olt, a inaugurat ieri, o sală de sport modernă. Aceasta este prevăzută cu o tribună și are o capacitate totală de 102 locuri. Elevii își desfășurau, până acum, orele de educație fizică în sălile de clasă. Acum, copiii pot să practice sportul preferat în noua sală de sport.

„Astăzi, în comuna Găvănești, a fost inaugurată, în prezența a zeci de elevi, părinți și cadre didactice, o sală de sport multifuncțională. La eveniment au participat oficiali locali și județeni, precum și parlamentari, care au vizitat noua clădire. Președintele Consiliului Județean Olt Marius Oprescu a dat asigurări că va contribui în continuare, la dezvoltarea comunei. Președintele Consiliul Județean Olt, Marius Oprescu și primarul localității, Iulian Antonie au testat terenul de baschet, încercând câteva aruncări la coș. Copiii din localitate sunt foarte încântați de noua sală, nerăbdători să își desfășoare orele de educație fizică într-un mediu modern. Prezent la inaugurare, antrenorul de karate Cristi Rezeanu a remarcat condițiile excelete pentru sport pe care le oferă noua sală. Până acum, pe timpul sezonului rece, orele de educație fizică se desfășurau în sălile de clasă, iar o sală de sport este ceea ce le lipsea copiilor, spune directorul școlii. Grație acestui sprijin, comuna a reușit să modernizeze infrastructura, să îmbunătățească rețelele de utilități și să ofere locuitorilor condiții mai bune de trai. Localitatea Găvănești a beneficiat de sprijinul constant al Consiliului Județean Olt, care a jucat un rol crucial în transformarea proiectelor importante, în realitate”, a transmis Primăria comunei Găvănești pe o rețea de socializare.

La evenimentul de ieri a participat și președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, împreună cu reprezentanții primăriei Găvănești. Investiția se ridică la peste 6,5 milioane de lei, iar lucrările s-au realizat în decursul a 8 luni de zile.

Policlinica Buna Vestire Craiova

sursa foto: FB/Primăria Comunei Găvănești

Politica