vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Mihai Rotaru, supărat pe cei care spun că își laudă prea mult jucătorii: „Nu cunoaștem valoarea unei afirmații”

Mihai Rotaru a răbufnit, după meciul cu U Cluj, la scurt timp după ce i s-a reproșat, mai mult sau mai puțin, că și-a lăuda prea mult jucătorii, chiar dacă rezultatele și evoluțiile acestora sunt sub nivelul așteptărilor. Patronul alb-albaștrilor spune că nu este tocmai așa și că fotbaliștii antrenați de Costel Gâlcă nu sunt nici ținuți în brațe și nici mângâiați de șefii clubului. Finanțatorul trupei din Bănie subliniază faptul că nu vrea să fie ca alți conducători din fotbalul românesc, făcând trimitere la cei care își critică în mod public fotbaliștii, după meciurile mai puțin reușite.

(n.r. i s-a reproșat că își laudă prea mult jucătorii după afirmația legată de Ivan) Extrageți din afirmația mea unde este lauda. Dacă vi se pare că îi ținem în brațe și îi mângâiem pe cap înseamnă că nu cunoaștem valoarea unei afirmații. Dacă vreți să facem la televizor cum fac alți conducători și să ne punem poalele în cap. Suntem nemulțumiți, nu suntem absolut deloc mulțumiți ca să traduc. De ce este foarte greu? Gâlcă are foarte mulți jucători lipsă, fie sunt accidentați, fie sunt suspendați. Acum trebuie să caute soluții pentru că nu are toți jucătorii la dispoziție”, a declarat Mihai Rotaru la Digi Sport.

Patronul de la CSU Craiova este de părere că Universitatea Cluj merită să fie pe primul loc, în prezent. El a rămas impresionat de cei doi atacanți care au ajuns sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău, în timp ce Costel Gâlcă a fost nevoit să de bazeze doar pe Elvir Koljic, în această ediție de campionat, un vârf care nu a mai avut rezultate prea bune de câțiva ani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Au doi atacanți valoroși, au un o linie de fund experimentată. Este echipa care merită să fie pe primul loc astăzi. Cred că în momentul ăsta, 90 la sută în play-off. Dacă sunt acolo pe prima poziție, se vor lupta la primele locuri.  Au un lot bun, dacă ne uităm și pe bancă au soluții. U Cluj va fi o nucă tare. Faptul că nu am pierdut, este un plus pentru noi pentru că rămânem în apropierea lor”, a mai spus Rotaru.

Politica