vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Doljean înjunghiat cu un cuțit în propria curte

Un doljean în vârstă de 34 de ani din comuna Terpezița, a fost înjunghiat de către alți doi bărbați. Motivul ar fi consumul de alcool și un conflict izbucnit între cei trei. Victima i-ar fi invitat pe cei doi la el acasă. După ce au consumat alcool, situația a degenerat și acesta a fost înjunghiat în piept și tăiat la mâini. Întâmplarea a avut loc dumincă seara.

„La fata locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii, dar şi un echipaj de prim ajutor, tânărul fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Având în vedere circumstanțele comiterii faptei, dosarul cauzei a fost preluat în anchetă proprie de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale şi criminalişti desfășurând cercetări sub directa coordonare a procurorului de caz.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că persoana vătămată ar fi invitat în curtea locuinţei sale doi tineri, de 27 şi 31 de ani, pentru a consuma băuturi alcoolice. Aici, pe fondul unui conflict spontan, generat de consumul de băuturi alcoolice, ar fi fost lovită de tânărul de 31 de ani, cu un obiect tăietor-întepător, la nivelul membrelor superioare și la nivelul toracelui”, potrivit Poliției Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbatul de 34 de ani a ajuns la spital rănit, iar unul dintre agresori a fost reținut pentru tentativă la omor.

foto: arhivă

Politica