vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Copii pe trotinetă, loviți de o mașină

Doi copii în vârstă de 13 ani au fost loviți de o mașină, în timp ce se plimbau, seara trecută pe trotinetă. Evenimentul rutier a avut loc pe strada Rahovei către Crișan în Drobeta Turnu Severin. Șoferul, un tânăr de 20 de ani, i-a lovit pe cei doi minori în timp ce aceștia traversau o trecere de pietoni. Copiii au ajuns la spital, iar tânărul care conducea nu consumase alcool la volan.

„Din cercetările efectuate la fața locului de polițiști s-a stabilit că un tânăr de 20 de ani, din comuna Șimian, a condus un autovehicul pe strada Mareșal Averescu, din direcția strada Rahovei către Crișan, iar la intersecția cu strada Theodor Costescu ar fi acroșat, pe trecerera de pietoni, doi minori, ambii de 13 ani, care se deplasau cu o trotinetă electrică.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a minorilor care au fost transportați cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri și efectuarea de investigații medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatura de specialitate, rezultatele fiind negative”, a transmis IPJ Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Politica