vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Cătălin Moroșanu, impresionat de Târgu-Jiu: „Mă onorează”

Târgu Jiu se pregătește să găzduiască un eveniment deosebit

Târgu Jiu, orașul simbol al culturii și tradițiilor românești, denumit casa lui Brâncuși, se pregătește să găzduiască un eveniment deosebit care va atrage atenția pasionaților de sport și nu numai. Cătălin Moroșanu, cunoscutul luptător și organizator, aduce în prim-plan această comunitate vibrantă.

Pe 11 octombrie, Sala Sporturilor din Târgu Jiu va deveni centrul atenției, primind cei mai buni luptători din țară pentru un turneu piramidal de excepție. Această gală nu este doar o competiție sportivă, ci și o oportunitate de a evidenția frumusețea și energia Târgu Jiului, conform dynamitefighting.com.

Turneul piramidal de 8 de la DFS Târgu Jiu își așteaptă cu nerăbdare participanții. Cei opt luptători care se vor confrunta în cel mai prestigios turneu piramidal la categoria cruiser (-91 kg) din România s-au întâlnit pentru prima dată la Târgu Jiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Aceștia au participat și la tragerea la sorți, unde și-au aflat primii adversari din sferturile de finală. Procesul de extragere a fost simplu: cei patru capi de serie (Dănuț Hurduc, Sebastian Lutaniuc, Ionuț Busuioc și Marius Rotaru) au tras un număr de la 1 la 4, stabilindu-și astfel locul pe tablou. În aceeași manieră, cei patru challengeri (Becali Bodescu, Costi Mocanu, Alessio Sârbu și Alex Vârlan) au tras, la rândul lor, un număr pentru a-și selecta adversarii.

Am ajuns cu bucurie acasă la Brâncuși, în minunatul Târgu Jiu, iar primirea de care am avut parte mă onorează. Oamenii de aici sunt calzi și primitori, așa cum mă și așteptam de altfel. Un oraș în care autoritățile sunt implicate activ în dezvoltarea sportului. Am găsit un stadion și o sală polivalentă la standarde înalte, așa cum puține județe din România au, iar asta arată că sportul este apreciat în Gorj și se contruiește corect. Țin să îl felicit pe domnul primar Marcel Romanescu pentru inițiativa de a susține sportul de orice fel. Sportul înseamnă sănătate, înseamnă viață. În această săptămănă am filmat și un promo cu sportivii din gală, care, cu siguranță, va fi spectaculos. Eu, unul, abia aștept DFS24 de pe 11 octombrie, acolo unde vă aștept și pe voi și unde vă promitem lupte de top”, a transmis Cătălin Moroșanu, pe Facebook.

Meciuri în turneu:

  • Alessio Sârbu vs Sebastian Lutaniuc
  • Becali Bodescu vs Marius Rotaru
  • Costi Mocanu vs Dănuț Hurduc
  • Alex Vârlan vs Ionuț Busuioc

În semifinale, ordinea va fi următoarea: învingătorul semifinalei 1 va lupta împotriva învingătorului semifinalei 2, iar învingătorul semifinalei 3 se va confrunta cu învingătorul semifinalei 4. Nu va exista o luptă de rezervă, astfel că, chiar dacă vor pierde, luptătorii eliminați în sferturi au șanse să rămână în turneu dacă au avut o prestație spectaculoasă și sunt apți să înlocuiască un câștigător accidentat care nu poate continua. Învingătorul turneului va fi recompensat cu un cec în valoare de 10.000 de euro.

Politica