vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Târgul de Crăciun din Craiova, unul de neuitat și anul acesta

Primăria Municipiului Craiova pune la punct ultimele detalii pentru târgul de Crăciun și promite să fie unul de neuitat. Potrivit autorităților, anul acesta Craiova a atras un număr impresionant de comercianți care doresc să participe la acest eveniment de poveste.

”Peste 100 de comercianți din toate colțurile țării vor aduce produse autentice și magice care vor face din Târgul de Crăciun din Craiova o destinație unică”, anunță Primaria Municipiului Craiova.

În cadrul evenimentului, care va avea loc în perioada 15 noiembrie 2024 – 05 ianuarie 2025, sunt propuse patru lumi diferite:

Policlinica Buna Vestire Craiova
  • – Tărâmul fermecat al Frumoasei și Bestiei, unde magia poveștilor prinde viață
  • – Satul lui Moș Crăciun, plin de veselie
  • – Crăciunul românesc tradițional
  • – Crăciunul Galactic, un univers futurist cu decorurile inspirate din Star Wars

De asemenea, pe craioveni, și nu numai, îi așteaptă sania zburătoare a lui Moș Crăciun, cea mai înaltă din Europa de Est, patinoar, roata panoramică gigant, căsuțe unicat, cadouri etc.

Tot din acest an, Craiova va deveni Capitala Gastronomiei din Europa de Est, cu delicii culinare din Armenia, Azerbaidjan, Ungaria și multe alte țări care vor încânta simțurile turiștilor, în timp ce oferta românească va fi de neratat.

Politica