vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Mihai Rotaru a reacționat după egalul cu U Cluj: „Gâlcă face o treabă bună”

Mihai Rotaru nu s-a supărat pe Costel Gâlcă, după egalul cu U Cluj. Patronul alb-albaștrilor a înțeles faptul că formația antrenată de Ioan Ovidiu Sabău este foarte puternică, ținând cont de toate rezultatele obținute în această ediție de campionat. Finanțatorul trupei din Bănie rămâne optimist și crede că antrenorul echipei sale poate redresa situația și să își atingă obiectivul.

Gâlcă face o treabă bună, a avut o medie foarte bună până acum patru etape. Hai să scoatem Clujul, că este liderul de moment. Să faci egal la ei, în condițiile în care au bătut CFR, Rapid și au făcut egal cu FCSB, e un rezultat care nici nu te bucură, nici nu te întristează. Dacă până acum 4 meciuri avea medie de peste două puncte pe meci, trebuie să vedem și partea bună. Nu putem acum după 3 meciuri să spunem că nu mai suntem mulţumiţi. Noi avem această meteahnă, ca în fiecare sezon să avem o serie de rezultate slabe.

Avem câte o serie de 7. Sperăm să ne oprim aici. Asta este treaba staff-ului. Două meciuri am pierdut pe două terenuri impracticabile, la Iași și pe Arcul de Triumf. Un teren prost egalizează valorile. Pe noi, un teren prost ne dezavantajează. Suntem echipa mai tehnică, mai valoroasă, ne-au dezavantajat terenurile. Poate în următoarele două etape… Să spunem plusurile. Screciu a jucat 82 de minute, pentru noi e un plus. Meciul următor îl vom avea pe Cicâldău, pe noul fundaș dreapta. După pauza internațională îl vom avea și pe Anzor. Este o presiune, avem calitate multă. Screciu, Anzor, Cicâldău. Cicâldău este apt de joc. Vine Lukic, atacantul. Cu cât facem mai multe puncte și trece mai mult timp… e în favoarea noastră”, a transmis Mihai Rotaru, la emisiunea Fotbal Club.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Oltenii îl așteptă pe Alex Cicâldău, mijlocașul repatriat de Mihai Rotaru. Patronul alb-albaștrilor a explicat faptul că fotbalistul nu avea cum să fie folosit repede de Costel Gâlcă, pentru că, după EURO, s-a antrenat singur, iar la venirea din Turcia, avea aproximativ două kilograme în plus.

Dacă este apt să joace meciul următor înseamnă că este pe un drum bun. El a făcut pregătirea separat după EURO. A venit cu două kilograme în plus, înțeleg că a dat deja unul jos. Este un hardworker (n.r.-muncitor), el mereu a dat tot ce a avut”, a mai declarat Rotaru.

Politica