vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

„The Hammer Hit” a ajuns la a șasea victorie la profesioniști

Pugilistul vâlcean, Daniel Ciuma a ajuns la a șasea victorie consecutivă la profesioniști. „The Hammer Hit”  a lupta la Sala Polivalentă din București și a avut parte de un adversar puternic și experimentat, moldoveanul Andrei Sanjura.

După un meci echilibrat, sportivul născut la Băbeni a reușit să se impună și a dat dovadă de tărie de caracter după ce a trecut cu bine peste momentele de dominare ale adversarului.

„Am reușit să îmi trec în palmares cea de a 6 victorie în palmares, după 6 reprize foarte spectaculoase unde nici adversarul nu a fost sub așteptările mele. Am știut de la început că voi avea parte de un adversar dificil și am tratat cu multă seriozitate antrenamentele și pregătirea pentru acest meci ca și în celelalte meciuri, nu mi am subestimat adversarul și am fost pregătit pentru fiecare pregătire și fizic și mental. Mulțumiri antrenorilor, fără timpul lor acordat în antrenamentele mele nu reușeam să îmi trec încă o victorie în palmares. Vă mulțumesc pentru tot!”, spune Ciuma.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica