vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

O mașină și un TIR s-au izbit. Unul dintre șoferi a decedat

Grav accident în Olt! O mașină și un TIR S-au izbit, vineri dimineață, pe drumul de la Slatina spre Craiova, DN 65. Cele două autovehicule s-au izbit față-spate. Șoferul mașinii, un bărbat de 45 de ani din localitatea Găneasa a decedat.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 65 Slatina-Craiova, în zona localității Găneasa, județul Olt, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autocamion și un autoturism. O victimă  primește îngrijiri medicale la fața locului. Circulația rutieră este restricționată în ambele sensuri de deplasare, pentru a permite desfășurarea intervenția la locul producerii accidentului. Se estimează reluarea traficului în 30 de minute”, informează Centrul Infotrafic al Poliției Române.

Revenim.

Policlinica Buna Vestire Craiova

UPDATE: „Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din comuna Găneasa, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 65 – European 574, între localitațile Găneasa și Slătioara, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi intrat în coliziune față-spate cu un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, condus de către un tânăr, în vârstă de 31 de ani, din municipiul Slatina.

În urma evenimentului rutier, bărbatul de 45 de ani a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a spus IPJ Olt.

Politica