vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Mehedințean reținut pentru că a omorât un cal

Un bărbat din comuna mehedințeană Gruia a fost reținut pentru 24 de ore pentru că a tras cu arma pe un câmp și a omorât un cal. Acesta a tras, fără drept, cu un pistol, două focuri de armă. Bărbatul în vârstă de 57 de ani a ajuns în arestul Poliției Mehedinți pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept.

„La data de 19 septembrie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat de un bărbat din comuna Gruia, cu privire la faptul că pe un teren de pe raza comunei, s-au executat fără drept, două focuri de armă, rezultând decesul unui exemplar cabalin.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor, Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și Secție de Poliție Rurală Vânju-Mare, care, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare, au stabilit că un bărbat de 57 de ani, din comuna Gruia, nu ar fi respectat regimul armelor și munițiilor și ar fi făcut uz de armă fără drept provocând decesul unui cal.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 20 septembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju-Mare în vederea luării unei măsuri preventive”, explică IPJ Mehedinți.

Oamenii legii continuă cercetările în acest caz.

Politica