vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Stare de alertă în Municipiul Drăgășani 

În urma unei întâlniri de urgență a membrilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Vâlcea s-a decis declararea stării de alertă, la nivelul municipiului Drăgășani, din cauza pericolului cauzat de neridicarea gunoiului.

Starea de urgență este valabila pentru o perioadă de maxim 30 de zile, în conformitate cu prevederile hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Vâlcea nr. 13/19.09.2024. Urmează ca la nivel local să se întreprindă măsurile necesare pentru declararea stării de alertă la nivelul municipiului Drăgășani prin adoptarea unei noi hotărâri de către Comitetul Local pentru Situații de Urgență Drăgășani.

De asemenea, se așteaptă și măsurile concrete pentru creșterea capacității de răspuns, asigurarea rezilienței comunităților şi diminuarea impactului tipului de risc necesar a fi aplicate, condițiile concrete de aplicare și destinatarii acestor măsuri, care se vor realiza pe durata stării de alertă. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

În acest moment, la Drăgășani, nu există un contract de salubrizare cu o firmă specializată, iar municipiul nu are primar, edilul în funcție, Cristian Nedelcu, fiind în concediu. 

Politica