vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Marcel Popescu nu mai crede în legitimitatea celor de la CSU Craiova: „Ei te pot dezmoșteni”

CSU Craiova nu îl mai impresionează pe Marcel Popescu. Fostul președinte al clubului din Bănie a avut o reacție dură la adresa echipei antrenate de Costel Gâlcă. El nu s-a legat prea mult de joc, ci a mizat pe felul în care oltenii gestionează situația în ceea ce privește aducerea suporterilor la stadion.

Fostul oficial din Bănie compară perioadele din trecut, când la Craiova mergeau câte 40.000 de fani la stadion și consideră că CSU Craiova și-a pierdut legitimitatea, cu care se lăuda în ultima vreme. Nici spiritul nu mai este ce trebuie, în opinia lui Marcel Popescu, omul care a stat ani de zile alături de proiectul lui Mihai Rotaru.

Craiova nu poate exista cu tribunele goale sau cu doar 20% din capacitate. Înainte erau 40.000 de locuri și 10.000 de oameni stăteau afară. Acum e un stadion superb, cu 18-19 mii de suporteri la un meci. Devii foarte interesat. Nu, Craiova, în marea performanță, este o echipă care are 75% din capacitate sold out, dar pentru asta nu trebuie să aibă oscilațiile și sincopele pe care le are. În momentul de față, din Craiova a rămas doar numele. Îi lipsește spiritul, îi lipsește legitimitatea pe care ți-o dau suporterii. Ei te pot dezmoșteni.”, a declarat Marcel Popescu, pentru Sport.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ratarea calificării în grupele Conference League îi poate afecta pe olteni, în opinia lui Marcel Popescu. Acesta spune că CSU Craiova nu poate fi o echipă mare dacă nu e recunoscută la nivel național și internațional.

„Asta e problema care a dus la o singură echipă în grupe. Nu poți fi o mare echipă decât dacă ești recunoscută național și internațional, adică să fii în grupe. De 10 ani aud: «Jucăm în cupele europene». Nu, nu jucăm. Cupele europene încep în septembrie, atunci încep facultățile. La facultate dai examen în iulie, și dai, și dai, și nu intri. Este o diferență. Cupele europene sunt grupele, fie în formatul nou, fie în cel vechi, nu contează. Să joci cu sold-out, cu pachete vândute integral, pentru că altfel se așterne uitarea” a mai spus Popescu.

Politica