miercuri, septembrie 18, 2024

Ultima ora

Sport

Raluca Bădulescu și-a făcut cont pe o platformă pentru adulți

Raluca Bădulescu a dat uitării „Bravo, ai stil!”, iar acum se concentrează pe altceva

Raluca Bădulescu a dezvăluit motivul pentru care a decis să își creeze un cont pe OnlyFans, platforma destinată conținutului pentru adulți. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, vedeta a menționat că atât prietenii, cât și familia o sprijină în această alegere, conform Libertatea.

Raluca Bădulescu, cunoscută din emisiunea „Bravo, ai stil!” în calitate de jurat, are din luna august a acestui an un cont pe platforma OnlyFans. Pe această platformă, ea creează conținut pentru adulți, inclusiv fotografii nud. Cei care doresc să acceseze conținutul ei trebuie să plătească un abonament lunar de 7,5 dolari, echivalentul a aproximativ 33 de lei.

Invitată acum în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Raluca Bădulescu a spus cum s-a hotărât să își facă un cont pe respectiva platformă. „Nu m-am ferit de nimic, știi că sunt o persoană asumată în general. Nu am nimic de ascuns. Era ușor să aflu, se opreau IP-urile de România. E o decizie care mă bucură, nu e în dezacord cu mine sau cu stilul meu de viață.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei care urmăresc paginile mele de social media, știu că nu postam chiar content, nu știu cum să explic, era mai îndrăzneț. Acest content pentru OnlyFans este o prelungire a fashion-ului. Eu nu sunt niciodată dezbrăcată complet. Dar da, este o platformă destinată adulților, copiii nu au de-a face cu asta”, a spus ea în direct, la Pro TV.

Totodată, ea spune că nu e un model pentru nimeni, ea face doar ce îi place. „Eu niciodată nu m-am ascuns. E de un an jumătate de când mă gândesc insistent la asta! Eu vizez la asta. Familia, prietenii, toți cei care mă cunosc, mă susțin. Le-am spus înainte. Nu am pierdut prieteni, nu am pierdut clienții pentru publicitate. Eu mereu mi-am trăit viața cum am vrut. Eu nu sunt model pentru nimeni, nu dau sfaturi. Singurul sfat pe care îmi permit e să faci ce te face fericit, ce vrei”, a mai spus ea.

„Văd această platformă ca pe un loc în care poți să te manifești creativ, liber, să oferi conținut exclusiv și perspective diferite de cele prezentate până acum pe rețelele de socializare. Sunt foarte multe vedete de renume din afară care postează materiale spectaculoase, behind the scene, exclusivități și ele au fost o inspirație pentru mine. Bineînțeles, este și un business.

Deja am realizat câteva lucruri interesante prin care îi voi bucura pe iubitorii de frumos și de modă. E un concept îndrăzneț, provocator, care spune ceva despre femeia puternică și liberă. Vă mulțumesc că mă însoțiți și aici, într-un spațiu nonconformist și creativ”, mai spunea Raluca Bădulescu, potrivit wowbiz.ro.

Politica