joi, septembrie 26, 2024

Ultima ora

Sport

Irina Columbeanu, imagini cu viața din Statele Unite ale Americii

Irina Columbeanu nu s-a mulțumit cu luxul oferit de părinți și a ales să își câștige independența financiară

Irina Columbeanu locuiește în Statele Unite ale Americii împreună cu mama ei, Monica Gabor, și partenerul acesteia, Mr. Pink. Fiica lui Irinel Columbeanu a împărtășit imagini cu camera sa din Malibu.

Irina Columbeanu, fiica fostului milionar Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, trece printr-o perioadă de transformări semnificative, atât în ceea ce privește aspectul, cât și personalitatea. La doar 17 ani, tânăra locuiește de mai bine de șapte ani în Statele Unite ale Americii, alături de mama sa și de partenerul acesteia, Mr. Pink, și se bucură de un stil de viață pe care multe adolescente îl aspiră, conform Libertatea.

Irina este foarte activă pe rețelele de socializare, în special pe TikTok, unde împărtășește momente din viața ei. Recent, și-a surprins fanii cu un tur al dormitorului său din SUA. Camera este spațioasă, amenajată cu rafinament și dotată cu facilități moderne, inclusiv baie proprie, sistem de ventilație, alarmă de incendiu și un dressing generos, reflectând stilul de viață confortabil pe care îl duce.

Policlinica Buna Vestire Craiova

După divorțul părinților, Irina Columbeanu a locuit o vreme cu tatăl său în România, la reședința din Izvorani. Totuși, în 2018, a decis să se mute în Statele Unite ale Americii. Deși despărțirea de tatăl său a fost dificilă, Irina a optat pentru oportunitățile pe care viața din SUA le oferă.

Deși este tânără, Irina Columbeanu nu s-a mulțumit cu luxul oferit de părinți și a ales să își câștige independența financiară. S-a angajat ca ospătăriță într-un restaurant, în paralel cu studiile la Malibu High School (MHS). Noua ei atitudine și schimbările de look continuă să impresioneze fanii de pe TikTok, demonstrând că fiica fostului milionar de la Izvorani este hotărâtă să-și construiască propriul drum în viață.

Politica