miercuri, septembrie 18, 2024

Ultima ora

Sport

FCU Craiova a făcut încă un transfer pentru promovare. Contract pe o perioadă de un an cu posibilitate de prelungire

Amine Ghazoini a semnat un contract valabil pe o perioadă de 1 an cu posibilitate de prelungire pe înca 3 ani cu FCU 1948. Jucătorul din Italia, în vârstă 23 de ani și 1.85 m înălțime, evoluează pe postul de fundaș dreapta. În trecut, acesta a jucat pentru Frosinone U17 (Italia), Frosinone Primavera (Italia), Torino Primavera (Italia), Frosinone Calcio (Italia), Ascoli Calcio (Italia), Royal Excelsior Virton (Belgia), Vis Pesaro 1898 (Italia), Guidonia Montecelio 1937 FC (Italia).

Mult succes, Amine! Îți dorim cât mai multe reușite în tricoul FCU 1948!”, este mesajul clubului din Bănie. Adrian Mititelu speră să construiască o formație cât mai puternică, până în primăvară, când va începe play-off-ul din Liga 2, apoi să se pregătească pentru revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc.

„(…) apogeul va fi în primăvară, vom avea un lot călit, cu jucători în formă, pentru play-off! Jucătorii vor fi acomodați și vom putea să câștigăm meciurile din play-off, cu adversarii direcți. Sunt jucători care au potențial de Liga 1, foarte bun, jucători urmăriți de câteva luni cei care au venit, ultimii veniți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

A fost greu să îi convingem, au fost doriți și de echipe din Liga 1 și probabil că… poate că au așteptat alternative mai bune, dar apoi au venit la noi. A venit un jucător care a refuzat o formație din Liga 1, bunicică. I-au plăcut orașul, condițiile clubul. Deși a avut variant de Liga 1, a preferat să vină la noi. E o chestiune foarte importantă”, a spus Adrian Mititelu.

Politica