miercuri, septembrie 18, 2024

Ultima ora

Sport

Dumitru Dragomir: „Craiova câștiga două titluri dacă îl păstra pe Nistor”

Dan Nistor este unul dintre cei mai buni fotbaliști de la Universitatea Cluj. El a ajuns cu formația antrenată de Ion Ovidiu Sabău pe primul loc în SuperLiga României, iar Dumitru Dragomir spune că CSU Craiova ar fi câștigat două campionate dacă nu ar fi renunțat la serviciile mijlocașului.

Haos total la Rapid. Echipă muncită, echipă creată foarte bine la Cluj. Echipă care pasează de te omoară, îți dă 7-8-10 pase de nu mai știi pe ce lume ești, mai ales dacă nu ai nici rezistența și viteza necesară să faci presingul pe jucători. Va fi pretendentă la titlu U Cluj, să nu râdeți de ce spun. Trebuie să ai 3-4 jucători…

Mă gândeam cum a putut Universitatea Craiova să-i dea drumul unui jucător ca piticul ăsta de la Cluj (n.r. – Dan Nistor) care joacă absolut de senzație. Are personalitate și nu vă place asta? Craiova câștiga două titluri dacă îl păstra pe Nistor. Este singurul mijlocaș din această țară care știe să facă legătura dintre apărare și înaintare. Se mișcă foarte mult și nu pe 20-30 de metri, se mișcă pe 50-60 de metri la un moment dat”, a declarat Dragomir, la Fanatik.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Dan Nistor ar fi avut mici probleme în vestiarul celor de la CSU Craiova și din acest motiv ar fi fost nevoit să plece din Bănie. Mijlocașul avea o personalitate puternică, voia mereu să câștige și, uneori, lăsa impresia că își ceartă colegii prea mult.

Politica