miercuri, septembrie 18, 2024

Ultima ora

Sport

De teama şomajului, viceprimarii din Râmnicu Vâlcea candidează la parlamentare

Cei doi viceprimari ai municipiului Râmnicu Vâlcea, liberalul Virgil Pîrvulescu şi useristul Andrei Gheorghiu vor mai ocupa aceste posturi mai puţin de o lună.

Ei su suferit înfrângeri usturătoare la alegerile  locale din iunie.

Gheorghiu a candidat cap de listă la Consiliul Judeţean, dar USR nu a reuşit să facă pragul electoral în Vâlcea pentru a intra în consiliu. Virgil Pîrvulescu a candidat pentru a fi primar în Râmnic şi a pierdut jumătate din mandatele de consilieri municipali pe care le avea partidul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acum, de teama de a ajunge şomeri de lux luna viitoare ,cei doi şi-au aranjat ploile pentru a candida la parlamentare.

Gheorghiu va fi cap de listă la Camera Deputaţilor pentru USR. Partidul condus acum de doamna Lasconi a reuşit în urmă cu 4 ani să obţină la redistribuire un mandat de deputat în Vâlcea dar acum este foarte puţin probabil să se mai repete istoria.

Repudiat de PNL, viceprimarul Virgil Pîrvulescu va candida tot pentru Camera Deputaţilor din partea unui partid acum neparlamentar.

În primăria Râmnicului salariaţii au început să facă pariuri care dintre cei doi va obţine un scor mai ruşinos.

Primarul Râmnicului Mircia Gutău a fost rugat de mai mulţi cetăţeni să aducă un preot pentru a da cu aghiazmă în birourile în care au stat cei doi, iar după ce nu vor mai fi viceprimari, să se facă nişte mici slujbe de alungare a lenii din acele încăperi. Mai în glumă, mai în serios, cei doi viceprimari au stat în aceşti 4 ani foarte puţin în primărie, preferând să se plimbe şi să-şi rezolve treburi personale sau de partid, în loc să facă administraţie.

Politica