marți, septembrie 17, 2024

Ultima ora

Sport

Și-a bătut soția și i-a incendiat casa

Un bărbat de 47 de ani din Slatina și-a amenințat soția cu moartea, a bătut-o și i-a incendiat casa. Bărbatul a amenințat-o pe femeia în vârstă de 48 de ani de mai multe ori și a lovit-o din cauza unor discuții în contradictoriu. În urmă cu câteva zile, bărbatul i-a incendiat casa femeii.

”În fapt, la data de 12 septembrie a.c., în jurul orei 17:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au fost sesizați de către un bărbat de 47 de ani, din municipiul Slatina, cu privire la faptul că, în ce timp ce se afla la domiciliul său, a avut o stare conflictuală cu soția sa.  

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unor discuții contradictorii, bărbatul de 47 de ani, ar fi amenințat-o cu moartea pe soția sa, în vârstă de 48 de ani, în timp ce se aflau la locuința comună.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, iar împotriva bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile.

Ulterior, la data de 13 septembrie a.c., în jurul orei 20:50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către femeia de 48 de ani, cu privire la faptul că soțul acesteia ar fi încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul de 47 de ani,  s-ar fi deplasat pe strada Banului, unde ar fi agresat-o fizic pe soția sa și ar fi amenințat-o cu acte de violență, încălcând astfel prevederile ordinului de protecție provizoriu.

În cauză, pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție provizoriu, cercetările fiind continuate pentru documentarea activității infracționale și dispunerea măsurilor legale. 

În cursul aceleiași zile, în jurul orei 23:20, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că la o locuință din municipiul Slatina a izbucnit un incendiu.

La fața locului s-au deplasat polițiștii și mai multe echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt care au lichidat incendiu.

Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul de 47 de ani ar fi incendiat un bun din locuință, iar focul s-a extins asupra întregului imobil”, potrivit IPJ Olt.

Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile și s-a ales cu dosar penal.

Politica